top of page

bERTSolo.

Als het cliché rasentertainer voor iemand opgaat, is het wel voor hem.

Bert is zanger, maar met dat labeltje doe je hem veel te kort. Het enige dat hij nodig heeft om de tent volledig ondersteboven te krijgen, is een microfoon en zijn iPad vol orkestbaden. Bijna van alles wat relevant is uit de popgeschiedenis, staat er op zijn tablet en instrumentale uitvoering van. Zijn zang komt vaak angstaanjagend overheen met het origineel. Geen zorgen: alles is hartstikke live gezongen!

 

Natuurlijk zingt deze spontane, kale zanger met z’n guitige kop niet alleen popklassiekers, want ook voor een feestje draait hij zijn hand niet om. Hij hoeft alleen maar in het mapje feest te zoeken en zet met één druk op de knop de polonaise in gang. Deze zanger/entertainer is dus niet alleen verrassend flexibel in de heupen, maar vooral ook in zijn repertoire - dat reikt van het begin van de popmuziek tot nu.

 

Alles is mogelijk met bERTSolo. Elvis, U2, Creedence Clearwater Revival, Grease, Jannes, Kensington of het feestteam: je zegt het maar. Hetzelfde geldt voor boekingen: feestje van de voetbalclub, een kroegoptreden, diner dansant, verjaardagsfeest of een bruiloft. Ze behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Op www.bertsolo.nl vind je behalve studio- en liveopnames ook de verschillende mogelijkheden en prijzen. Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen.

 

www.bertsolo.nl

Telefoon: 0619812129

Mail: info@bertsolo.nl

bottom of page